Gâdea & Company şi impotenţa minţii

În ultimele ore am observat o schimbare miraculoasă de atitudine pe micul ecran. Se pare că alegerile electorale ce au avut loc pe 10 iunie, au oferit românilor şansa parcă absurdă (pentru că de 5 ani am fost dezobişnuiţi de asta) de a mai fi încurajaţi de tonul exaltator şi exuberant al jurnaliştilor de pe posturile de televiziune ANTENA 3, RTV şi REALITATEA TV. Este un lucru nemaipomenit de care într-adevăr poporul român avea nevoie. Drama, disperarea, neîncrederea cultivate cu multă determinare şi perseverenţă de atâţia ani şi-au găsit în sfârşit soluţionarea şi salvarea. Poporul român a fost peste noapte binecuvântat şi a recuperat brusc din toate pierderile la care a fost supus din cauza nesuferiţilor de pdl-isti. Între românii deştepţi, care este, s-a găsit Neamţul sa dea socotelile altora peste cap. Drept urmare, jurnaliştii de la Antena 3, în timpul emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea de duminică 10 iunie, au găsit de cuviinţă să îi califice pe nemţeni drept «proşti» pentru că după atâta manipulare continuă şi dezinformare constantă de sorginte felixiana, nemţenii încă au avut încăpăţânarea de a nu se preda. Sper ca CNA să nu ignore momentul şi să îl sancţioneze cu maximă fermitate. Profesionalismul pe care şi-l însuşesc aceşti jurnalişti se ascunde de multă vreme în umbra îndoielii dar prin acest tip de mesaj îşi certifică complicitatea într-un joc murdar şi mai ales lipsa de înţelegere a misiunii jurnalistice.

Cei care s-au prezentat la vot merită felicitaţi pentru modul în care au înţeles că este importantă exercitarea acestui drept cetăţenesc. Sper ca PDL să nu cadă în capcana acuzaţiilor de furt ci să îşi asume înfrângerea la nivelul ţării cu demnitate şi nici să nu pună la îndoială inteligenţa alegătorilor care au demonstrat că într-adevăr poporul este suveran.

Sper ca cei de la USL să nu abuzeze de pe urma procentelor nesperate pe care le-au obţinut. Din păcate deja s-au comportat ca nişte hapsâni: deşi au caştigat covârşitor în toata ţara, lacomia îi împinge spre contestarea numărării voturilor acolo unde au pierdut.

Noul caz „Geoană” de la Cluj: parlamentarul pervers cu aspiraţii spre primărie s-a trezit după petrecerea prilejuită de rezultatele de la TV, cu socotelile date peste cap şi, încă mahmur după beţie, acuza fraude şi cerea renumărarea voturilor… Eu unul i-aş fi recomandat lui Marius Nicoară să mai fi deschis vreo şampanie, două. Poate, în acest fel, revenea la starea iniţială.

(sursa foto: http://www.badpolitics.ro )

About andreicarabelea


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: